Jeremy's Chocolaterie
 

Dompel jezelf onder in de magische wereld van chocolade!

We eten er maar liefst 5 kilo per persoon per jaar van, dan hebben we het natuurlijk over chocolade! Bij een bonbonworkshop bij Jeremy's ga je circa 2 tot 2,5 uur op reis door de wereld van onze favoriete zoetigheid. 

Bij ontvangst door onze chocolade chef wordt u, onder het genot van een kop koffie of thee, meegenomen in het verhaal van boon tot de bonbons die u straks zelf gaat maken. Hoe komt chocolade aan zijn smaak en hoe wordt witte chocolade gemaakt? De chef zal de lekkerste vragen beantwoorden en natuurlijk moet er worden geproefd!  

Tijdens een workshop bonbons maken beginnen we bij het begin, de vulling! Een romige karamel of een frisse munt met wellicht wat fruit? De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal aan u overgelaten. Nadat u de vulling heeft samengesteld en geproefd kunt u uw eigen bonbons vullen waarna deze doorgehaald mogen worden onder een douche van chocolade! Na de laatste bonbon mag de vork uiteraard worden afgelikt. 

Nadat alle bonbons zijn gedecoreerd en ingepakt, de buikjes vol zijn en u een herinnering rijker bent gaat u naar huis met ruim 1 Kilo bonbons en een verhaal voor thuis terwijl u geniet van uw eigen creatie! 

Bonbon workshops

Bonbonworkshop ''Suickerbuick''
''High chocolate'' arrangement
Workshops voor bedrijven

Chocoladeworkshops


Workshop bonbons

Datum:12-11-2020

Plekken vrij: 0Terug naar overzicht


 Beleef de magie van chocolade samen met je vrienden!

 Kinderen en chocolade, do we need to say more! Een kinderfeestje bij Jeremy's staat dan ook gegarandeerd voor plezier, genieten en gaat verder dan de stoutste kinderdromen! 

Bij Jeremy's gaat het om meer dan chocolade alleen en daarom verwonderen wij ook graag onze kleinste gasten met een uniek feestje achter de schermen in onze chocoladefabriek. Met een ontvangst naar wens zoals een lekkere punt taart, een ware chocolade high tea of een echt Willy Wonka feest met chocoladefontein!

Na ontvangst en als alle buikjes rond zijn starten we met het echte werk en gaan de kids zelf een chocoladereep maken en mag deze uiteraard rijkelijk versierd worden met alles wat voorhanden is. Niks schreeuwt meer chocolade dan bonbons en daarom gaan ze terwijl de repen uitharden zelf bonbons vormen van marsepein waarna ze deze onder een douche van chocolade kunnen halen en versieren!

Na circa 2 tot 2,5 uur zijn de chocolade creaties klaar en ingepakt, de buikjes rond en hebben alle kids genoeg verhalen tot ze op de achterbank inslaap vallen. 

 

Kinder workshops

Kinder workshop ''Soete inval''
Kinder workshop ''Neverland''
Kinder workshop ''Willy Wonka''
Kinder workshop ''Ouder arrangement''
Kinderworkshop ''Prikkel arm''
Ouder/kind workshop

Plan je bezoek en voorkom verrassingen

Veiligheid en Hygiëne

Veiligheid en Hygiëne

Veiligheid Bij Jeremy's staat uw en onze veiligheid hoog in het vaandel. Tijdens de workshops en feesten doen wij er dan ook alles aan dit zo goed mogelijk te waarborgen. Zo vragen wij u ten alle tijde de aanwijzingen van ons personeel op te volgen en u te houden aan onze voorschriften. Zo is loshangende kleding zoals sjaals, loshangende mouwen etc, niet toegestaan in de werkruimte. Ook is het dragen van sieraden, slippers, korte broeken etc, niet toegestaan. Vanzelfsprekend horen losse haren in een knot of staart en krijgt u altijd nog een haarnetje van ons personeel. Jeremy's hanteert hierin de richtlijnen voor een geslaagde workshop voor uw gezelschap, team of gezin.

Hygiëne Tijdens de workshops en feesten is het verplicht uw lange haar in een staart of knot te dragen en losse sieraden af te doen. Tevens zijn sjaals, wijde mouwen, slippers, korte broeken etc, niet toegestaan. Tijdens de workshops krijgt u een schort en haarnetje welke u verplicht bent te dragen in de werkruimte. Dit alles voor de beste kwaliteit chocolade en voor een meer dan geslaagde ervaring.

Hoe reserveer ik een workshop?

Hoe reserveer ik een workshop?

U kunt contact opnemen met onze winkel door te bellen naar 0181-508 299, te mailen naar Jeremys@kpnmail.nl of langs te komen in onze winkel.

Wanneer zijn Kinderworkshops mogelijk?

Wanneer zijn Kinderworkshops mogelijk?

Kijk hiervoor bij het kopje van uw desbetreffende feestje van uw keuze. Andere dagen en/of tijden zijn in overleg meestal mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met onze winkel of loopt u even binnen.

Speciale wensen? Ook dan welkom!

Speciale wensen? Ook dan welkom!

Speciale wensen voor speciale mensen? Jeremy's doet zijn uiterste best er voor iedereen te zijn en iedereen onze beleving mee te geven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan prikkelarme feesten, ruimte voor rollator en scootmobiel, mogelijkheid om te rusten en verder. Neemt u voor vragen contact op met onze winkel dan komen we er samen uit.

Voorwaarden

Voorwaarden

Een workshop bij Jeremy's Voor een workshop bij Jeremy's gelden enkele voorwaarden om de workshops zo goed mogelijk te laten verlopen.

Annuleren Workshops dienen maximaal 24 uur voor de geplande tijd geannuleerd te worden. Voor annuleringen zonder gegronde reden houden wij de aanbetaling in voor de gemaakte kosten.

Betalen U dient bij reservering een aanbetaling te doen van 10% op het totaal bedrag. Uw reservering is pas geldig na ontvangst van de aanbetaling. Dit kan in de winkel, per Tikkie of via overboeking. NL65 ABNA 0848 2616 74 t.n.v Jeremys chocolaterie. Vermeld hierbij altijd uw opgegeven naam.

Corona Uiteraard zijn onze workshops corona proof en volgen wij de berichtgeving op de voet. Bij eventuele updates m.b.t uw workshop nemen wij z.s.m contact met u op.