Jeremy's Chocolaterie
 

Van concept tot verwonderlijk chocoladeparadijs 

 

Jeremy's is ontstaan uit een lang gekoesterde wens van de oprichter en eigenaar, Jeremy van Eck. De geboren en getogen Spijkenisser heeft al sinds heugenis de prikkel voor ondernemen en liefde voor z'n vak. Na het afronden van diverse vak opleidingen is van Eck erin geslaagd zijn opleiding tot patissier af te ronden en met succes. Na diverse werkplekken bij geroemde bakkers  en chocolatiers uit de omgeving van Rotterdam heeft hij in het voorjaar van 2019 zelf de stap gezet om zijn concept tot leven te brengen.

 

Een standaard winkel moest van Eck niks van weten. De klant zou niet enkel binnen komen voor de lekkerste chocolade en daarna weer richting huis gaan. De winkel moest een droom zijn waar de klant met ogen open zou kunnen dromen. Kwaliteit, nostalgie en vakwerk zouden hand in hand moeten gaan met de eisen en verwachtingen van de huidige tijd.  


Een knipoog naar de stijl van Anthon-Pieck in combinatie met een warme urban look, maar toch ook heel knus. Dit concept is ontelbare keren geschetst, aangepast en daarna nog is aangepast. De winkel zoals hij vandaag de dag nog tal van chocolade liefhebbers mag verwelkomen is het resultaat van al die dagen, nachten, weken en maanden plannen. En sinds de opening op 24 Augustus van datzelfde jaar verandert de winkel nog wekelijks. Van assortiment tot decor en van decor tot verlichting. Van Eck had een grootste visie, elk bezoek, elke droom die je binnen beleeft, die moet elke keer weer magische zijn.  

  

Sinds de opening heeft Jeremy's onder leiding van van Eck al tal van klanten van over de hele wereld verwelkomt en worden er nog elke dag mensen verwondert door de beleving, de tal van chocolade variaties  en hun bijzondere manier van aanpakken. Kortom is Jeremy's een must see en zeker een must taste voor iedere chocolade liefhebber, fijnproever en zoetekauw.